We are supervised by Bank of Lithuania
News

6 Tarpusavio skolinimo privalumai

6 Tarpusavio skolinimo privalumai


1. Tarpusavio skolinimo platformose yra specialių pasiūlymų

Galvojate suteikti savo tradiciniams namams šiuolaikišką pertvarką? Arba reikia pinigų svajonių automobiliui įsigyti? Asmeninė paskola gali būti neatidėliotina pagalba, tačiau daugeliu atvejų tai brangu. Ar yra kažkas patogaus kaip asmeninė paskola, bet pigiau nei kreditinė kortelė? Tarpusavio skolinimo platformose yra pagal jūsų poreikius pritaikytų pasiūlymų, atitinkančių jūsų poreikius

2. Paskolos kiekvienam poreikiui

Skirtingai nuo bankų, tarpusavio platformos siūlo neužtikrintas paskolas daug platesniam poreikių spektrui. Nuo skolų grąžinimo iki vestuvių planavimo ar kitų atostogų finansavimo. Galite pasirinkti jums labiausiai tinkančią palūkanų normą, paskolos sumą ir laiko periodą.

3. Trumpesnis paskolos terminas

Paskolos trukmė yra nuo 3 iki 60 mėnesių. Tuo tarpu asmeninių bankų paskolų trukmė yra nuo vienerių iki penkerių metų.

4. Nėra išankstinio mokesčio

Jei norite anksti grąžinit banko asmeninę paskolą, bankas gali imti 2–4 procentų išankstinio grąžinimo mokestį. Tarpusavio skolinimo platformos tokio mokesčio neturi. Be to, tik kai kurie bankai leidžia atlikti dalinį mokėjimą, o taip nėra tarpusavio paskolų atveju.

5. Daugiau skolintojų

Pirmą kartą besiskolinantiems asmenims didžiausias iššūkis yra patekti į bankus, kur jie neturi banko sąskaitos. Tarpusavio paskolų atveju jūs gaunate prieigą prie daugybės skolintojų vienoje platformoje.

6. Švelnesnis kreditingumo vertinimas

Tarpusavio skolinimo platformos dažnu atveju suteikia vartojimo paskolas greičiau nei bankai bei taiko švelnesnius reikalavimas paskolos gavėjams.


Ieškote paskolos verslui? Pildykite paraišką Nordstreet.



Success

Warning

  • Invest from50.00 €
  • Average return 12.45%
  • Exclusive investment offers
  • Property backedloans

Join the Nordstreet investor community!

loader