We are supervised by Bank of Lithuania
News

Sutelktinis finansavimas ir jo privalumai

Sutelktinis finansavimas ir jo privalumai.

Tradiciniai lėšų rinkimo metodai gali atrodyti kaip neįveikiama siena verslininkui, kuriam trūksta pradinio kapitalo. Neretas verslininkas susiduria su problema gauti finansavimą.  Dėl pastarosios priežasties nenuostabu, jog vis daugiau verslų sutelktinį finansavimą pasirenka kaip tradicinio finansavimo alternatyvą. Sutelktinio finansavimo platformos kaip  „Nordstreet“ verslams yra naudingos dėl kelių svarių priežasčių, kurias būtent ir apžvelgsime apačioje.

Greitesnis investicijų pritraukimo procesas

Investuotojų pritraukimas naudojant tradicinius metodus reikalauja daug laiko ir energijos, kurio daugelis verslininkų neturi.  Sutelktinis finansavimas siūlo paprastesnį, efektyvesnį ir greitesnį  investicijų pritraukimo procesą. Pasirinkę sutelktinio finansavimo platformą, galėsite pristatyti savo projektą,  nustatyti palūkanas, kurias galite mokėti ir rinkti investicijas.

Patikimumas  tik  dar labiau sustiprina žmonių pasitikėjimą jūsų paslauga ar produktu

Kai asmuo susiduria su nauju produktu ar paslauga, jis labiau pasitikės Jumis, kuomet išbandys Jūsų produktą ir ypač jei pamatys, kad ir kiti jį sėkmingai naudoja. Tai yra pagrindinis principas, kad jūsų verslas ir produktas ar paslauga įgytų daugiau patikimumo tiesiog parodydami, kad turite auditoriją, kuri tiki Jumis.

Papildomas dėmesys jūsų paslaugoms ar produktams

Sutelktinis finansavimas nėra vien tik finansavimas. Tai taip pat efektyvus rinkodaros įrankis, kuris jei tinkamai sukurtas gali atkreipti ir žiniasklaidos dėmėsį. Sėkmingos ir perspektyvios kampanijos dažniausiai yra populiarios naujienų ir verslo ir technologijų pasaulyje. Nesvarbu, ar tai senas žiniasklaidos leidinys, pavyzdžiui, vietinis laikraštis, ar socialinė žinutė, kuria dalijamasi per „Twitter“, tai gali padėti jums greitai pasiekti žmones, esančius už jūsų pasirinktos tikslinės auditorijos, arba tuos, kurių galbūt nepavyko pasiekti.

Naujausius investicinius projektus galite matyti čia 

Kviečiame sukurti NEMOKAMĄ paskyrą šiandien!



Success

Warning

  • Invest from50.00 €
  • Average return 12.43%
  • Exclusive investment offers
  • Property backedloans

Join the Nordstreet investor community!

loader